HMA – et godt sted at være…

Maskinfabrikken HMA er mere end et sted at arbejde, vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads med gode relationer, motivation og et godt arbejdsmiljø. 

Vores mål er at være en rummelig og socialt ansvarlig virksomhed, hvor medarbejderne har indflydelse og der kommunikeres anerkendende, hvor vi bliver bedre sammen og løfter i flok.


Arrangementer

Maskinfabrikken HMA ønsker at afholde årlige arrangementer, vi har bla. skudt lerduer, kørt gokart og været på en sejltur på Odense Fjord med MS Svanen, turene er også gået til:


Matchracing

I September 2018, var HMA’s medarbejdere på et teambuilding kursus. Her brugte vi en dag på havet i 6 toptunede matchracebåde.

Læs mere her


Djævleræs

I sommeren 2017 var HMA’s medarbejdere på teambuildingtur til det jyske, hvor et vaskeægte Djævleræs var i vente.

Læs mere her


Bisonfarm

Den årlige sommertur i 2016, for HMA’s medarbejdere, løb dette år af stablen d. 9/9. Her besøgte vi en bisonfarm og vores gode kunde, Roll-o-Matic.

Læs mere her


Det siger vores medarbejdere

HMA’s medarbejdere er glade for deres arbejde, sammenholdet er godt og alle snakker godt sammen.

Vi spurgte 4 medarbejdere:

  • Tina, kontorassistent, udtaler: “Det er en dejlig arbejdsplads med et åbent arbejdsmiljø, man kan snakke med alle og der er ingen niveauforskel, arrangementerne er hyggelige og der er fleksibilitet, åbenhed og god kommunikation på arbejdspladsen”.
  • Jesper, CNC drejning:Man får lov til at prøve kræfter med mange opgaver og det giver muligheder for personlig udvikling”.
  • Benjamin, manuel drejning:Det er fint og udfordrende at arbejde hos HMA, vi snakker godt sammen og har god kommunikation”.
  • Hans Henrik, Afd. Langeskov: “Da vi blev sammenlagt med Odense, blev vi alle taget rigtig godt imod og vi følte os straks som en del af HMA og det gør vi stadig”.

Vi spurgte medarbejderne om 3 gode ting ved at arbejde hos HMA – svarene: “flexibilitet, forståelse, åbenhed, spændende og forskellige arbejdsopgaver, godt udviklingspotentiale  og et godt sammenhold”.

HMA – Et godt sted at være…

Hvis du gerne vil være en del af HMA-teamet, send en uopfordret ansøgning her.