HMA – et godt sted at være

Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads

Maskinfabrikken HMA er mere end et sted at arbejde. Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads med gode relationer, motivation og et godt arbejdsmiljø.

Vores mål er at være en rummelig og socialt ansvarlig virksomhed. En virksomhed, hvor medarbejderne har indflydelse, der kommunikeres anerkendende, og hvor vi bliver bedre sammen og løfter i flok.

Arrangementer

Maskinfabrikken HMA ønsker at afholde årlige arrangementer. Vi har bl.a. skudt lerduer, kørt gokart og været på en sejltur på Odense Fjord med MS Svanen. Turene er også gået til:

HMA sejler op og ned ad åen

Den årlige sommertur hos Maskinfabrikken HMA, var i år en festlig sejltur på Odense å, efterfulgt af lækker fynsk æggekage på CarlsLund Kro.

Matchracing

Fredag d. 7. September 2018, var HMA’s medarbejdere på et teambuilding kursus. Her brugte vi en dag på havet i 6 toptunede matchracebåde.

På kurset trænede vi fælles kurs, styrkede vores samarbejde og sammenhold og dystede i teams. På en sjov og lærerig måde anskueliggjorde vi styrken ved en koordineret og fælles indsats.

Alt gik godt, med drama til det sidste og med kollisioner undervejs.

Teambuilding i høj fart

Årets sommertur 2017 for HMA’s medarbejdere var den længe ventede teambuildingtur til det jyske, hvor et vaskeægte Djævleræs var i vente.

Turen gik fra Lind Hansens Vej 6 til SØHOLMBANEN i Kolding – her holder Houborg Racing og Event til huse og vi blev modtaget med lækkert morgenbord og efterfølgende briefing i dagens program.

Alle iført blå racerdragt blev guidet en tur rundt på banen der skulle køres på. Banen er med sine 925 meter en af Danmarks længste offroad baner og består af 825 meter løst underlag samt 100 meter fast betonunderlag. Her blev der hele vejen rundt uddelt gode råd til hvordan sådan en bane skal køres.

Alle skulle nu ud i en prøve/tidskørsel på 3 runder og efterfølgende blev vi delt op i teams på 2 personer, som skulle køre 2 heat hver som både driver og co-driver. Så var vi klar til RÆS!!! Alt imens blev en pølsevogn stillet til rådighed til at fylde de sultne maver, det giver jo god appetit med den hårde kørsel!

Der blev virkelig gået til den på banen og der var masser af spænding i alle heat. Afgørelsen faldt først efter allersidste heat – så der var spænding til det allersidste. De 3 vinderteams blev kåret på skamlen og derefter gik det … alt for langsomt… med bus retur til Odense.

Alle var enige om at dette havde været en helt speciel oplevelse og et fantastisk arrangement.

HMA Sommertur 2016

Den årlige sommertur for HMA’s medarbejdere løb dette år af stablen d. 9/9. Med et fantastisk sensommervejr tog alle afsted med bus om formiddagen til dagens første destination, et besøg hos virksomheden Roll-o-Matic A/S, på deres nye domicil i Vissenbjerg. Roll-o-Matic er en af HMA’s gode store kunder, så der var stor interesse i at komme ud og se hvad alle de emner vi fremstiller i dagligdagen, egentlig bliver brugt til.

Roll-o-Matic’s flotte bygninger – her udvikles og produceres maskiner primært til fremstilling af plasticposer på rulle.

Herefter gik busturen videre til Ditlevsdal, europas største bisonfarm. Her skulle der “kæmpes” i luftpistol skydning, bueskydning samt lassokastning
– der blev virkelig gået til “stålet” i konkurrencerne.

Efter en god solid bisonbøf fortsatte turen med vogn ud i det smukke landskab, hvor der blev set på og fortalt om bisonokserne.

Det siger vores medarbejdere

HMA’s medarbejdere er glade for deres arbejde, sammenholdet er godt og alle snakker godt sammen.

Vi spurgte 4 medarbejdere om at arbejde hos HMA:

  • Tina, kontorassistent, udtaler: “Det er en dejlig arbejdsplads med et åbent arbejdsmiljø, man kan snakke med alle og der er ingen niveauforskel. Arrangementerne er hyggelige og der er fleksibilitet, åbenhed og god kommunikation på arbejdspladsen”.
  • Jesper, CNC drejning: “Man får lov til at prøve kræfter med mange opgaver og det giver muligheder for personlig udvikling”.
  • Benjamin, manuel drejning:Det er fint og udfordrende at arbejde hos HMA, vi snakker godt sammen og har god kommunikation”.
  • Hans Henrik, afd. Langeskov:Da vi blev sammenlagt med Odense, blev vi alle taget rigtig godt imod og vi følte os straks som en del af HMA – og det gør vi stadig”.

Vi spurgte medarbejderne om 3 gode ting ved at arbejde hos HMA – svarene var: “Flexibilitet, forståelse, åbenhed, spændende og forskellige arbejdsopgaver, godt udviklingspotentiale og et godt sammenhold”.

HMA – et godt sted at være…
Hvis du gerne vil være en del af HMA-teamet, så send en uopfordret ansøgning her.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag