Profil

Vores profil

Maskinfabrikken HMA blev grundlagt i 1985. I år 2000 startede HMA et glidende generationsskifte, og nye kræfter kom til: Kent Norman Larsen og John Richter Hansen, som i 2004, overtog det fulde ejerskab fra firmaets grundlægger Heine Richter Hansen. Der er i dag 38 dygtige medarbejdere – og mange af dem var med helt fra starten, vi råder derfor over stor ekspertise og brancheerfaring.

Med vores motto: “Håndværk, på en ny måde!“ mener vi; at traditionel bearbejdning og håndværk, går hånd i hånd, med robotter, digitalisering og nyeste teknologi. Vi har en “flad organisation med højt til loftet”, meget kort reaktionstid, er alsidige, fleksible og ukomplicerede at arbejde med. Allerede ved start, i 1985, var det egenskaber, som blev tillagt stor betydning, og grundlagde HMAs vedvarende sunde vækst og udvikling.

HMA er en kvalitets- og miljøbevidst leverandør, der via et højteknologisk produktionsapparat, og dygtige engagerede fagfolk, udfører opgaver i stål, plast og metal.

  • Vi er eksperter i fremstilling af maskinkomponenter.
  • Vi leverer kvalitetsarbejde til meget konkurrencedygtige priser og løser alle opgaver hurtigt og effektivt.
  • For at sikre fortsat eksistens og udvikling, for vores kunder og HMA, er det vores mål at alle opgaver leveres til tiden.

Der er ingen tvivl om, at HMA ofte bliver valgt som leverandør pga. vores dygtige og kompetente medarbejdere, og selvfølgelig fordi vi leverer:

Den rigtige kvalitet til den rigtige pris!

Se vores profilbrochure her.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag