Profil

Maskinfabrikken HMA blev grundlagt i 1985. I år 2000 iværksatte vi et glidende generationsskifte som tilførte nye kræfter: Kent N. Larsen og John Richter Hansen, som i 2004 blev overdraget det fulde ejerskab og den daglige ledelse af firmaets grundlægger Heine Richter Hansen. Der er idag 35 dygtige medarbejdere, med over 30 års erfaring, som gør at vi råder over stor brancheerfaring.

Vores motto: “Håndværk på en ny måde” betyder at vi med hjælp fra moderne teknologi og produktionsmetoder, er meget alsidige, fleksible og “hurtigt ude af starthullerne”. Allerede ved virksomhedens start i 1985 var det egenskaber, som blev tillagt stor betydning, og medvirkende årsag til HMA`s sunde vækst.

Maskinfabrikken HMA A/S er en kvalitets- og miljøbevidst leverandør, der via et højteknologisk produktionsapparat og dygtige, engagerede fagfolk, udfører opgaver i stål, plast og metal.

  • Vi er eksperter i design, konstruktion, opbygning af maskiner og fremstilling af maskinkomponenter.
  • Vi leverer kvalitetsarbejde til meget konkurrencedygtige priser og løser alle opgaver hurtigt og effektivt.
  • For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores kunder, er det vores mål at alle opgaver leveres til tiden.

Der er ingen tvivl om, at vi ofte bliver valgt som leverandør pga. vor leveringsdygtighed, kreative løsningsforslag og selvfølgelig fordi vi leverer:

Den rigtige kvalitet til den rigtige pris