Faciliteter ved HMA Langeskov

06 april 2019

Faciliteter

HMA tilbyder nye kompetencer og modtager gerne forespørgsler på flere og anderledes maskinekomponenter på tilbud@hma.dk eller bestil trygt “billigst i regning” på ordre@hma.dk.

Den nye afdeling bliver max konkurrencedygtig, dels har vi erhvervet de mange maskiner til en fordelagtig pris, men adressen skal også fungere som en “selvstyrende gruppe”, der billigt og effektivt administreres fra hovedsædet i Odense.

På personalefronten er der også forstærket; med dygtige industriteknikere i Langeskov og i Odense har Rasmus Friss overtaget som ny produktionskoordinator.

HMA har lukket fredag d. 7. september 2018; Vi foretager team-building og tilbringer dagen på havet i 6 top tunede matchrace både, træner fælles kurs, styrker samarbejde, sammenhold og dyster i teams, for at på en sjov og lærerig måde, at anskueliggøre styrken ved en koordineret og fælles indsats.

Bemærk! … Vi har ledig kapacitet og maskiner som står stille i afdeling Langeskov, især “drejning fra stang” – altså emner med nogen seriestørrelse og diameter op til ca. Ø 60mm. tilbyder vi meget billigt, med introrabat og korte leveringstider – prøv os.

Friske sommerhilsner fra HMA-teamet