Breaking news! HMA udvider produktionen.

10 juli 2018

HMA øger produktionsarealet med 50%

Den 6. juli blev sidste underskrift sat, på en aftale som sikrer at: Medarbejdere, 1200 m² produktionsareal, 10 CNC-styrede dreje og fræse maskiner og meget mere, blev føjet til HMA’s eksisterende faciliteter i Odense. Andersen Solution Group A/S, som var kendt i markedet for at fremstille hydraulik komponenter, blokke, tanke, ventildele og andre maskinkomponenter af høj kvalitet, blev erklæret konkurs d. 20. juni.

Ved HMA så vi straks, at her var præcis den manglende kapacitet, som vores kunder længe har skreget på, og det er med stor tilfredshed, at vi tilmed kan hjælpe, så flere af de dygtige medarbejdere kan fortsætte på adressen: Industrivej 2 i Langeskov.

Planen er, at faciliteterne i Langeskov, skal fungere som en afdeling af HMA, hvor der især skal fremstilles større serier via bearbejdningsprocesser som: “drejning fra stang” og fræseopgaver på horisontale palette bearbejdningscentre.

Sammenholdt med de nye tiltag på adressen i Odense, hvor robotter, multifunktions-bearbejdning, 3D-print og i alt snart 40 top-motiverede dygtige medarbejdere, som leverer det vi kalder: Håndværk på en ny måde!.. Tænker vi at HMA nok er landets bedste underleverandør af maskinkomponenter og reservedele.

Vi vender tilbage med yderligere information efter vores sommerferie, der afholdes i ugerne 29, 30 & 31.

Alle os fra HMA ønsker jer en fremragende sommer og en spændende ferie.

Med sommer hilsen

HMA teamet